Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

پیروزی جوبایدن در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا موجی از امیدواری در بین گروهی از مردم ایران برای برچیده شدن تحریم‌ها به وجود آورده است. باید منتظر شروع دولت دموکرات بایدن باشیم تا سرانجام تنازع آمریکا با ایران مشخص شود.

غلامرضا مصباحی‌مقدم، فعال سیاسی اصولگرا،‌ در این‌باره اظهار داشت: انتخاب بایدن به عنوان رئیس‌جمهوری آمریکا، در حالی از طرف برخی نشانه تمام شدن مشکلات ایران قلمداد می‌شود که سیاست آمریکایی‌ها با هر دولتی که باشد، چیزی جز ایران‌ستیزی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته ترامپ خیلی خشن برخورد می‌کرد و همچنین با ساز و کار سیاست و دولت‌داری آشنا نبود. اما جرج بایدن با سابقه‌ای ۴۸ ساله در سیاست، تجربه حضوری پررنگ در سیاست‌خارجی کشورش دارد. در واقع منتخب مردم آمریکا کاردان دیپلماسی محسوب می‌شود و مثل ترامپ نیست که از تجارت به عرصه سیاست پاگذاشته است.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: بایدن در طول ۴۲ سال ایران‌ستیزی و کارشکنی‌ آمریکا علیه جمهوری‌اسلامی به عنوان یکی از نقش‌آفرینان فعالیت داشته است. این شخص در حالی یکی از مسئولان دیپلماسی دولت پیشین بود که رئیس‌جمهوری وقت آمریکا با ساز و کار دیپلماتیک آشنایی نداشت و بایدن طراح سیاست‌خارجی دولت اوباما بود. پس بایدن با این تجربه خیلی خوب می‌داند که ایران را چگونه تحت‌فشار بگذارد و اجماع جهانی هم دولتش را همراهی کند. آن هم در شرایطی که کارهای ترامپ به قدری بی‌خردانه بود که موجب واگرایی جامعه جهانی شد. پس می‌توان گفت، بایدن از ترامپ خطرناک‌تر است.

او همچنین تصریح کرد: شرح این شرایط ما را به این نتیجه ملموس می‌رساند که بعید است بایدن تحریم‌ها را بردارد. حتی در صورتی که تصمیم به تعدیل محدویت‌های ایران بگیرد، حتما با روش‌ها و راه‌های دیگری سعی خواهد کرد ما را تحت‌فشار قرار بدهد. تاکید من این است، اگر دولت بایدن را عاملی برای پایان تحریم‌های ظالمانه بدانیم، خوش‌خیالی است. حتی نمی‌توان بازگشت آمریکا به برجام را به معنی پایان همه تحریم‌ها بدانیم.

وی توضیح داد: همانطور که‌ آمریکایی‌ها نگاه‌شان به ایران پشتوانه استراتژی بلندمدت دارد،‌ ما هم باید استراتژی بلندمدتی داشته باشیم و بدانیم آمریکا تا وقتی خودش را ابر قدرت جهان می‌داند، محال است با ایران سازش کند. در واقع شرط مذاکره با آمریکا این است که ایران را قدرت دسته‌چندم جهانی و از کشورهایی چون چین و روسیه پایین‌تر نبیند.

غلامرضا مصباحی‌مقدم‌ در پایان گفت‌: بسیار بعید است که ایالات متحده بخواهد ایران را به عنوان کشوری صاحب‌رای و قدرت بداند و به همین دلیل،‌ هر نوع تعاملی بین ما و آنها محال است.

منبع: اعتمادآنلاین

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مصباحی مقدم بایدن انتخابات امریکا تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۶۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه را تغییر نمی‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، جو بایدن، رییس جمهور آمریکا در نخستین سخنرانی پس از اعتراضات گسترده دانشجویی در این کشور در حمایت از غزه که به خشونت و بازداشت شمار زیادی از دانشجویان منجر شده است، گفت که این اعتراضات او را وادار به تغییر سیاست آمریکا در منطقه نکرده است!

اعتراضات در دانشگاه‌های سراسر آمریکا روزهاست که پرتنش دنبال می‌شود و معترضان از برچیدن چادرهایی که در محوطه دانشگاه در حمایت از غزه برپا کرده‌اند، خودداری کرده و در نتیجه مدیریت دانشگاه‌ها خواستار ورود نیروهای امنیتی به داخل محیط‌های آموزشی شدند.

بایدن در نخستین سخنرانی پس از التهابات اخیر در دانشگاه‌های آمریکا، در کاخ سفید گفت: اعتراضات در دانشگاه‌ها دو اصل بنیادی آمریکا را به بوته آزمایش گذاشت؛ نخستین اصل حق آزادی بیان و تجمع صلح‌آمیز و دومین اصل حاکمیت قانون است.

وی مدعی شد: هر دو باید حفظ و رعایت شوند. ما کشوری استبدادی نیستیم که مردم را ساکت و مخالفان را سرکوب کنیم. در عین حال، کشوری بی‌قانون هم نیستیم. جامعه‌ای مدنی هستیم و نظم باید حرف اول را بزند!

بایدن بدون اشاره به اعتراضات صلح آمیز دانشجویان که با برپایی چادر و شعارهای حمایتی از غزه، دست به تجمع و تحصن زده‌اند، مدعی شد: مخالفت ضرورت دموکراسی است اما مخالفت نباید به هرج‌ومرج و محروم کردن دیگران از حقوقشان منجر شود تا حدی که دانشجویان قادر به پایان ترم و تحصیلات دانشگاهی نشوند!

ادعاها و اظهارات بایدن درباره اعتراضات اخیر در دانشگاه‌های آمریکا در حالی است که نیروهای امنیتی و پلیس این کشور با ورود خشونت‌آمیز به داخل دانشگاه‌ها، از گاز اشک‌آور و باتوم برای متفرق کردن معترضان استفاده و شمار زیادی را بازداشت کرده‌اند.

بایدن در ظاهر چند باری از اقدامات تل‌آویو انتقاد کرده اما واشنگتن هرگز تامین تسلیحاتی رژیم صهیونیستی را متوقف نکرده است. جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه در حالی وارد هفتمین ماه می‌شود که اشغالگران تاکنون بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را که عمدتاً زنان و کودکان هستند، به شهادت رسانده است.

کد خبر 6095318

دیگر خبرها

  • انتقاد تند «برنی سندرز» از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه را تغییر نمی‌دهد
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • اتهامات آمریکا علیه روسیه نفرت‌انگیز و بی‌اساس است
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • فیلم لو رفته از بایدن درباره احتمال توافق با ایران؛ پای ترامپ وسط است؟
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • مذاکره با برزیل برای برگزاری دیدار تدارکاتی با فوتسال ایران