Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- عضو هيأت رئيسه کميسيون قضايي و حقوقي مجلس معتقد است آمريکا در موضوع پرونده اتمي ايران تنها مانده با تقويت مجدد منافقين به دنبال اقدامات ميداني عليه ايران است که برگزاري اجلاس امنيتي ضد ايراني در لهستان به عنوان يک کشور دسته چندمي اروپايي نيز در همين راستا است.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از خانه ملت، جليل رحيمي جهان آبادي، با اشاره به علت رويکرد آمريکا به سمت لهستان براي برگزاري اجلاس امنيتي ضد ايراني، گفت: پس از اينکه آمريکايي ها از اجماع کشورهاي بزرگ اروپا مثل فرانسه، آلمان و انگليس عليه ايران نااميد شده و نتوانستند اين اجماع را در پرونده اتمي عليه ايران ايجاد کنند به قدرت هاي دسته چندمي اروپا روي آورده و تصور مي کنند از اين طريق مي توانند يارگيري کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماينده مردم تربت جام، تايباد و باخرز در مجلس شوراي اسلامي در ادامه با بيان اينکه سردي روابط آمريکا با اروپا در موضوع ناتو نيز سابقه دارد، عنوان کرد: چالش فرانسه و آلمان عليه آمريکا بعد از فروپاشي شوروي رخ داد و به اين علت بود که چرا همچنان بايد چتر آمريکا روي سر ناتو بوده و صاحب اختيار اين نيروي نظامي باشد از اين رو آمريکا قدرت هاي دسته دوم و سوم اروپا را نيز به ناتو وارد کرد تا همراهي آنها را داشته باشد.
وي ادامه داد: برگزاري اجلاس امنيتي ضد ايراني در لهستان نشان مي دهد آمريکا در قبال پرونده اتمي ايران تنها بوده و مجبور است از کشوري مثل لهستان کمک بگيرد تا ميزبان چنين کنفرانسي در اروپا باشد همچنين آمريکا بعد از شکست در موضوع برجام به دنبال جنجال در دو موضوع موشکي و حقوق بشري عليه ايران است.
رحيمي جهان آبادي در ادامه با اشاره به تحرکات سازمان منافقين و اسرائيل بيان داشت: ترورهاي کور، اقدامات ضد ديپلماتيک، حمله به سفارتخانه هاي ايران و اتهام زني به ديپلمات هاي ايراني از جمله اقداماتي است که منافقين و وابستگان اسرائيلي عليه جمهوري اسلامي انجام مي دهند به اين شکل که سازمان منافقين خوراک آن را تهيه کرده و اسرائيلي ها نيز کار ميداني را انجام مي دهند و تصور مي کنند با اين اقدامات مي توانند ايران را منزوي کنند.
اين نماينده مردم در مجلس دهم در ادامه با تأکيد بر اينکه آمريکا نمي تواند اجماع جهاني عليه ايران ايجاد کند و به تنهايي هزينه سنگيني براي تحريم ها مي دهد، بيان داشت: هرچه فشار به ايران به خاطر تحريم زياد مي شود، شرکت هاي آمريکايي در جهان متضرر شده و همکاري با آنها کاهش مي يابد و از اين طريق فرصت هاي اقتصادي را از دست مي دهند.
وي همچنين با بيان اينکه ترامپ در حال جبران خسارات وارد آورده به آمريکا بوده که ضررهاي آن به خاطر عدم وجود اجماع عليه ايران شامل جتل شرکت هاي آمريکايي شده است، يادآور شد: بعيد است اقدام آمريکا عليه ايران موثر باشد چرا که بخش عمده اي از کشورهاي اروپايي حاضر به همراهي با سياست آنها نيستند.
رحيمي جهان آبادي در ادامه با تأکيد بر اينکه بايد در حوزه مسائل حقوق بشري و موشکي ديپلماسي قدرتمندي داشته باشيم و بتوانيم به خوبي از مواضع حق خود دفاع کنيم، اظهار داشت: لازم است در سطح بين المللي و رسانه اي اقدامات به موقعي داشته باشيم چرا که ممکن است فشار گروه هاي حقوق بشري به دولت هاي اروپا منجر به فشارهاي جديدي عليه ايران شود.
عضو فراکسيون اميد مجلس دهم همچنين با بيان اينکه قرار نيست همه نشست هاي امنيتي منتهي به جنگ شود چنانچه در گذشته برگزاري يک نشست امنيتي منجر به جنگ عراق شد، عنوان کرد: ايران کشور عراق نيست و ما قدرت نظامي بسيار بالايي داريم اما عراق در آن زمان رژيمي در آستانه فروپاشي و فاقد ايدئولوژيک و نفوذ در منطقه داشت.
وي ادامه داد: اگر آمريکا تصميم به حمله نظامي به ايران داشته باشد مرگبارترين اشتباه خود را خواهد کرد چرا که متحدان آنها در منطقه در تيررس ايران هستند و از طرفي کوچک ترين حرکت نظامي باعث افزايش سرسام‌آور بهاي نفت مي شود که اقتصاد آنها را فلج کرده و اسرائيل را به مرز نابودي صد در صد مي رساند.
عضو هيأت رئيسه کميسيون قضايي و حقوقي مجلس شوراي اسلامي در پايان خاطرنشان کرد: آمريکايي ها از تزلزل در قيمت نفت ترسان بوده و به همين علت برخي کشورها را در جريان تحريم هاي نفتي مستثني کرده اند، از اين رو اگر بهاي نفت به بالاي صد دلار به ازاي هر بشکه در روز برسد بزرگ ترين متضرر ماجرا، آمريکا خواهد بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: يارگيري آمريکا اروپايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۰۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیزش دانشجویان جهان علیه صهیونیست‌ها+ فیلم

خبرگزاری مهر، گروه بین‌الملل: علی‌رغم سرکوب شدید نیروهای پلیس آمریکا، قیام دانشجویان دانشگاه‌های این کشور در دفاع از فلسطین و مردم غزه و محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد و روزبه‌روز دانشگاه‌های بیشتر از مناطق مختلف جهان به این جنبش می‌پیوندند و از سوی دیگر رژیم صهیونیستی نیز همچنان به بمباران مناطق مختلف غزه ادامه می‌دهد.

دانشجویان ژاپن هم به قیام دانشجویی ضد صهیونیست‌ها پیوستند

در ادامه حمایت دانشجویان داشگاه‌های مختلف جهان از دانشجویان آمریکایی، در ژاپن نیز دانشجویان دانشگاه «واسیدا» با برگزاری تجمع و تظاهرات گسترده‌ای ضمن حمایت از دانشجویان متحصن در آمریکا خواستار توقف فوری جنگ و نسل‌کشی مردم فلسطین در نوار غزه شدند.

حمله هوایی و توپخانه‌ای به مرکز و جنوب غزه/ ۷ نفر کشته و زخمی شدند

خبرگزاری فلسطینی «وفا» گزارش داد که در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به خانه ای در اردوگاه آوارگان نصیرات در مرکز غزه و گلوله باران شرق فوخاری در جنوب غزه، دو نفر کشته و پنج نفر زخمی شدند.

در میان مجروحان کودکان نیز گزارش شده است.

کد خبر 6094801

دیگر خبرها

  • سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط پلیس نقاب دروغین حقوق بشر را از چهره ایالات متحده انداخت
  • نگرانی ناتو از فعالیت های روسیه علیه کشورهای عضو
  • الحوثی: خیزش دانشجویان در آمریکا مقامات این کشور را رسوا کرد
  • آمادگی دانشگاه کاشان برای پذیرش دانشجویان تعلیق شده آمریکا و اروپا
  • خیزش دانشجویان جهان علیه صهیونیست‌ها+ فیلم
  • حکم دادگاه لاهه برای دستگیری نتانیاهو جدی است
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • حمایت نمایندگان از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی حامی غزه
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت
  • کمیسیون اروپا ممکن است تیک‌تاک را فیلتر کند