Web Analytics Made Easy - Statcounter

مربی و پیشکسوت فوتبال ایران می‌گوید که یک شبکه مافیایی حضور مربیان بی‌کیفیت خارجی را در ایران کنترل و مدیریت می‎کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  ناصر فریادشیران عنوان کرد: سال‌هاست که فوتبال ما در رده‌های پایه از مربیانی خوب برخوردار است که کار می‌کنند و زحمت می کشند و بازیکنانی که الان تحویلکارلوس کی روش است در واقع محصول تلاش همین مربیانی هستند که نامشان جایی گفته نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به یاد نداریم از این مربیان سازنده هم جایی به نیکی یاد شود.

وی افزود: انگار فقط مربیان بزرگسال مهم هستند و کارشان دیده می‌شوند. آنها مدام با تعریف و تمجید روبرو هستند اما مربیانی که با خون و دل و درآمد ناچیز به پرورش بازیکن اقدام کرده‌اند اصلاً دیده نمی‌شوند.

فریادشیران خاطرنشان کرد: این مربیان آنقدر زحمت کشیده‌اند که حالا شاهد ستاره‌هایی مثل بیرانوند، پورعلی گنجی و … هستیم که الان در فوتبال ایران می‌درخشند و دست پرورده همین مربیان هستند. پس به خوبی می‌بینید که این مربیان چه خدمت بزرگی به فوتبال ایران کرده‌اند.

این مربی تصریح کرد: این موضوع دقیقاً مصداق مقطع دبستان است، مقطعی که باید بهترین مربیان در آنجا گماشته شوند. حالا فوتبال ما همین است. این مربیان نیز واقعاً زحمت کشیده‌اند و بازیکنان بزرگی را تربیت کرده‌اند اما متأسفانه به حق و حقوق خود نمی رسند.

وی یادآور شد: شما اصلاً نمی‌توانید کی روش را با مربیان رده پایه مقایسه کنید. مربیان رده پایه بازیکن پرورش می‌دهند. مربیان رده‌های بزرگسالان در باشگاه‌ها معمولاً دستمزدهایی کلان و میلیاردی در اختیار دارند اما مربیان رده‌های پایین‌تر معمولاً بیشتر از ۳۰ یا ۴۰ میلیون تومان در سال دریافت نمی‌کنند که این اصلاً منصفانه نیست. باشگاه اگر بخواهد خیلی لطف کند، قراراداد۵۰ میلیونی در نظر می‌گیرد.به این نکته هم توجه کنید یک مربی رده بزرگسالان شاید مدرک E هم نداشته باشد اما مربی رده پایه مدرک A دارد.

بازرس کانون مربیان فوتبال بیان داشت: به مربیان رده‌های پایه اعم از نوجوانان گرفته تا جوانان و امید ظلم زیادی می‌شود. کانون مربیان در تلاش است تا با توجه به جلساتی که با تاج و وزیر ورزش برگزار کرده این مشکلات مربیان رده‌های پایه به تدریج حل شود. فاصله بین درآمد مربیان بزرگسالان با رده‌های پایه رفع شود.

فریادشیران تاکید کرد: مشکل دیگر ورود مربیان درجه چندم خارجی به ایران است. این مربیان چندین سال است وارد فوتبال ایران شده‌اند و توسط شبکه مافیای فوتبال ایران هدایت می‌شوند. نمونه بارز این داستان آقای بگوویچ است. ایشان ۱۵ سال است که در ایران است و جز قهرمانی با فولاد هیچ دستاورد دیگری برای ایران نداشته است. به چه دلیلی این دست از مربیان باید در ایران حضور داشته باشند؟

این مربی در پایان گفت: ما مربیان بسیار خوبی در ایران داریم که می‌توانیم بهترین استفاده از آنها را داشته باشیم. تجدید نظر نسبت به مربیان ایرانی و به خصوص در رده‌های پایه یک ضرورت اساسی است.

منبع: هواار

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۰۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در گذشت پیرترین معلم ایران در سن ۱۰۷ سالگی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،    رییس آموزش و پرورش مهاباد گفت: این معلم دلسوز و پرتلاش پس از ۳۴ سال خدمت در آموزش و پرورش مهاباد سرانجام در سال ۱۳۵۶ و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به درجه بازنشستگی نایل آمده بود.

اسعد رسولی  افزود: قاسم رائر حجازی کهنسال‌ترین معلم ایران در این شهرستان براثر کهولت سن دار فانی را وداع گفت.

وی افزود: مرحوم حجازی متولد سال ۱۲۹۶ بود که در سال ۱۳۱۶ به عنوان معلم در آموزش و پرورش استخدام شد و یکی از نخستین معلمان این شهر به شمار می‌آمد.

وی اضافه کرد: این معلم دلسوز و پرتلاش پس از ۳۴ سال خدمت در آموزش و پرورش مهاباد سرانجام در سال ۱۳۵۶ و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به درجه بازنشستگی نایل آمده بود.

رییس آموزش و پرورش مهاباد گفت: مرحوم حجازی در دوران خدمتش در تمامی مقاطع تحصیلی به تدریس مشغول بود و علاوه بر ریاست اداره آموزش و پرورش، مسوولیت سازمانان جوانان و هلال احمر (شیرو خورشید) مهاباد را نیز در کارنامه مدیرتی خود داشت.

وی اظهار کرد: از مرحوم حجازی چند تالیف شامل کتاب خاطرات و دیوان اشعار به زبان‌های کُردی و فارسی به یادگار مانده است که هنوز به چاپ نرسیده است.

آیین تشییع و خاکسپاری مرحوم حجازی با حضور گسترده مردم بویژه شاگران وی در آرامستان باغ فردوس مهاباد برگزار و مجلس ترحیم وی در مسجد مولوی این شهرستان برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • در گذشت پیرترین معلم ایران در سن ۱۰۷ سالگی
  • تفاوت عجیب قیمت خودرو در ایران و امارات
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت
  • بهره‌مندی هرچه بیشتر از علم و پژوهش با برجسته‌سازی معنویت، نیاز پیش‌ِ روی ما به حساب می‌آید
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • فرماندهان آینده ارتش انقلابی در مکتب معلمان خود پرورش می‌یابند
  • مربی تیم جوانان: فوتبال پایه برای نتیجه گرفتن نیست
  • برگزاری تورنمنت برای استعدادیابی در فوتبال پایه