Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-03@06:41:27 GMT

ایران از لحاظ نیکوکاری در جهان چندم است؟

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۴۶۰۵۶

به گزارش پارس نیوز،

نشست تخصصی وقف با حضور خیرین و واقفین در امامزاده صالح (ع) به همت اداره کل اوقاف و امور خیریه برگزار شد.

حجت‌الاسلام غلامحسین محمدزاده در این نشست گفت: مردم به دلیل فطرت ذاتی خود علاقمند به انجام کار خیر هستند، اما برخی از آنها حتی می‌دانند چگونه می‌توانند کار خیر و وقف انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید قدردان خیرین و واقفین باشیم و از خداوند بخواهیم به این افراد سلامتی داده تا همچنان گام‌های خود را در مسیر خیر و وقف انجام دهند.

مدیر اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران تصریح کرد: انجام کارهای خیر در ایران در حالی است که در نیک اندیشی و نیکوکاری در سال 2017 در رتبه‌های برتر دنیا (رتبه 17) قرار داریم.

وی اظهار داشت: در 8 ماه سال جاری بیش از 60 میلیارد تومان کمک به ایتام، بیماران و تهیه جهیزیه پرداخت شده است، ضمن اینکه همین رقم هم موقوفه‌ها در طول این ایام کمک کرده‌اند.

حجت‌الاسلام محمدزاده گفت: در زلزله اخیر کرمانشاه فردی یک چک 10 میلیارد تومانی را به کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) اهدا کرد که این اقدام وی نشان‌دهنده اعتماد بالا به دستگاه‌ها سازمان‌های خیریه در ایران است، این درحالی است که مردم هم شخصا کمک هایی را به زلزله‌زدگان غرب ایران کمک کرده‌اند.

وی افزود: از ابتدای سال قبل تاکنون ساخت سرویس بهداشتی را در دستور کار قرار دادیم چرا که معتقدیم یکی از معضلات و مشکلات امروز، کمبود آن است.

وی در توضیح بیشتری این موضوع افزود: 323 سرویس بهداشتی در این ایام ساخته شده و 111 سرویس بهداشتی تعمیر، مرمت و بازسازی شده است که برای کل این کارها مردم 5 میلیارد تومان پول اهداء کرده‌اند.

حجت‌الاسلام محمدزاده تصریح کرد: 313 بقعه در استان تهران وجود دارد که 117 ساختمان آن باید تخریب و از ابتدا ساخته شود و برای اینکه سفت‌کاری این بقعه‌ها تمام شود نیازمند 135 میلیارد تومان پول هستیم.

وی اظهارداشت: امسال ساخت 40 بقعه را شروع کرده‌ایم و مردم پول نقدی که برای ساخت این تعداد بقعه اهداء کرده‌اند 10 میلیارد تومان بوده است.

وی افزود: طبق اظهارات رئیس هیأت مدیره امام‌زاده عینعلی و زینعلی (ع) ظرف 5 سال اخیر 145 میلیارد تومان در این امام‌زاده هزینه شده که همگی آن توسط مردم تأمین شده است.

مدیر اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران خاطرنشان کرد: 88 پروژه عمرانی در اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان تهران داریم که اگر به ثمر برسد منجر به تولید ثروت و ارزش افزوده به مقدار 600 میلیارد تومان می‌شود که با این کار، این رقم به دارایی وقف افزوده می‌شود.

وی افزود: به دنبال آن هستیم که ظرفیت مردمی را در بقاع متبرکه بیشتر به کار بگیریم، به همین دلیل به هیأت امناهای بقاع، اختیارات بیشتری داده‌ایم، البته نظارت بسیار قوی هم به تمام مسائل فنی، عمرانی و فرهنگی داریم.

حجت‌الاسلام محمدزاده گفت: رقم وصولی رقبات مساجد استان تهران سالی بیش از 50 میلیارد تومان است، به همین دلیل حکم امانی را به کل ائمه جماعات و هیئات امنا این استان داده‌ایم تا بروکراسی کار کمتر شود.

مدیر اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران گفت: از سال قبل حکم امین به موقوفات و هیات‌های امناء داده‌ایم، ضمن اینکه از سال قبل حدود 2 میلیارد تومان اجاره بهای سرقفلی یک راستای بازار را جمع‌آوری کرده‌ایم، که البته سال جاری این رقم به 3 میلیارد تومان خواهد رسید.

وی گفت: این آمادگی وجود دارد که به فرد یا افراد خیر که شم اقتصادی بالایی دارند، موقوفات را برای سرمایه‌گذاری بیشتر واگذار کنیم، البته سازمان اوقاف نظارت جدی خود را همچنان ادامه خواهد داد.

وی به بخش مشارکتی اشاره کرد و گفت: این وقف از گذشته‌های دور وجود داشته که البته بیشتر در زمینه ساخت مساجد بوده است.

حجت‌الاسلام محمدزاده تصریح کرد: خیریه‌ها می‌توانند در انجام وقف‌های جدید و موقوفات مورد نیاز از وقف مشارکتی و جمع‌آوری سرمایه‌های خرد جهت اجرای پروژه‌های کلان استفاده کنند.

وی افزود: امسال 2800 مبلغ و مبلغه به روستاها و شهرهای مختلف استان تهران از سوی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه این استان اعزام شده است.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۶۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰۰بسته گوشت قرمز بین مددجویان کهگیلویه و بویراحمدی توزیع شد

به گزارش خبرنگار مهر، قباد مبشری ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: این بسته ها، به همت مرکزنیکوکاری «سمت خدا» بین مددجویان کهگیلویه و بویراحمد توزیع شد

وی بیان داشت: یکی از مهمترین اقدامات کمیته امداد، توسعه و جلب مشارکت های مردمی و تأسیس مراکز نیکوکاری در همین راستا بوده است.

مبشری افزود: مراکزنیکوکاری در سطح ملی و استانی با نگاه محله محور سعی دارند تا نیازمندی خانواده‌های بی‌بضاعت را رفع کنند.

وی اظهار داشت: مرکزنیکوکاری «سمت خدا» و ویژه برنامه سمت خدا، با هدف حمایت از خانواده‌های نیازمند، در اقدامی خداپسندانه اقدام به تهیه و توزیع بسته‌های گوشت قرمز کرده است.

مبشری تصریح کرد: در مجموع با مشارکت مرکز نیکوکاری سمت خدا با اولویت زنان سرپرست خانوار، ایتام و سالمندان چهار هزار و ۵۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز، به ارزش دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بین نیازمندان توزیع شد.

کد خبر 6093271

دیگر خبرها

  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • تجلیل از ۸۰ خادم قرآنی در امام زاده نرمی اصفهان
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • کمک مرکز نیکوکاری در یزد به آزادی زندانیان
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • ۳۰۰۰بسته گوشت قرمز بین مددجویان کهگیلویه و بویراحمدی توزیع شد